Bückeburg - Minden - Porta W. - Stadthagen - Rinteln

Antworten
Nachricht
Autor
Bernd_das_Brot
Bruchpilot
Bruchpilot

Bückeburg - Minden - Porta W. - Stadthagen - Rinteln

#1 Beitrag von Bernd_das_Brot »

Hallo,

jemand aus NRW / Minden / oder Süd Niedersachsen hier vertreten?

MartinZ
Tiefflieger
Tiefflieger

Re: Bückeburg - Minden - Porta W. - Stadthagen - Rinteln

#2 Beitrag von MartinZ »

Gifhorn - ist PLZ-Bereich 38.

JennaFoess
Tiefflieger
Tiefflieger

Історія про те, як я опанувала яловичий бульйон

#3 Beitrag von JennaFoess »

Раніше я була переконана, що зробити гарний бульйон то справжнє мистецтво. Мої експерименти зазвичай перетворювалися на неапетитну каламутну воду з сумнівним ароматом, а яловичина було сухим і твердим. Тому я купувала швидкими розчинними супами, хоча дуже хотіла про справжню наваристу, прозору та запашну юшку, яку подавали в ресторанах.

Ситуація кардинально змінилася, коли я натрапила в інтернеті на сайт https://masterdoma.vinnytsia.ua/. Там було стільки всього цікавого! Гортаючи кулінарні знахідки, я натрапила на потрібний — «Яловичий бульйон з овочевими галушками». Щоправда я вирішила поки що обійтися без галушок, сам рецепт бульйону став для мене відкриттям.

Ось як усе відбувалося:

1. Як було зазначено з [я придбала яловичину на кістці — мені порадили взяти голяшку. Воду використовувала виключно холодну, щоб м'ясо було повністю вкрите.
2. Поставила каструлю на сильний вогонь на великому вогні. На цьому етапі критично важливо — прибрати утворений накип, що з'явився на поверхні. Раніше я цього не робила, і бульйон виходив каламутним.
3. Зменшила вогонь до мінімуму, так, щоб поверхня лише зрідка хвилювалася. Поклала головку цибулі, морквину, запашний лавровий лист, перець горошком і сіль. Варилося це все майже на три години, під кришкою.
4. Перелила зварене через друшляк або сито. Переді мною постав неймовірно прозорим, з красивим бурштиновим відтінком і неймовірним духом, від якого вся оселя наповнилася теплом.

Відтоді я часто повертаюся до цього рецепту. Він став основою для крем-супів та заправок, чи просто частуванням самі по собі, яку я збагачую свіжою зеленню та хрусткими грінками. І щоразу, коли зачерпую ложку з готового бульйону, я думками повертаюся на той веб-ресурс, завдяки якому я пізнала магію простої, але справжньої кулінарної магії.

Antworten

Zurück zu „Raum Plz 3“